Veliki servis

Veliki servis Vašem ljubimcu produžava vek trajanja što Vama obezbeđuje sigurnu vožnju i lagodniji život.
Veliki servis

Delovi za veliki servis automobila se umnogome razlikuju od modela samog automobila. Naša ponuda delova za veliki servis je veoma bogata, te Vam nudi mogućnost da na jednom mestu pronađete sve što Vam je potrebno. Delove i opremu koji  su Vam potrebni možete poručiti iz udobnosti Vašeg doma ili kancelarije. Naše usluge su Vam dostupne gde god da se nalazite, a kompletnu ponudu možete pogledati u našoj Facebook prodavnici.

Sa namerom da Vam automobil dugo traje, pouzdano biramo najkvalitetniju ponudu delova za redovan servis. Ukoliko ste posvećeni i redovno obavljate veliki servis na Vašem automobilu, sa našim delovima bićete sigurni u predstojećim godinama.

Zašto je potrebno raditi veliki servis?

Ukoliko Vam se dogodi da  Vam zupčasti kaiš oslabi, rastegne se ili ukoliko dođe do drugih promena, potrebna Vam je zamena zupčastog kaiša. U najgorem slučaju ukoliko dođe do loma zatezača ili zupčastog kaiša može doći do lomljenja, krivljenja ventila i drugih oštećenja čija cena može biti izuzetno skupa za popravku.

Koristeći kvalitetne auto delove koje nudimo, isplanirajte svoj veliki servis zajedno sa nama.

O detaljima naše celokupne ponude delova za veliki servis i samim cenama možete se rapitati direktnim kontaktom i pozivom na broj telefona: 0652330101

Lančani prenos

Veliki servis

Lanac razvoda služi da se snaga prenese sa jednog mesta na drugo, odnosno da se obrtni moment motora prenese na pogon točkova.

Preporuka je da se garnitura razvodnog lanca menja na prvih pređenih 120.000 km, a svaki sledeći po slobodnoj proceni servisera.Neravanomeran rad motora, gubitak snage motora i povećana potrošnju motornog goriva zbog neusaglašenosti radilice i bregastog vratila, Vam je siguran pokazatelj potrebe za zamenom lančanog prenosa.

Poručite kvalitetne delove iz naše ponude.

Vodena pumpa

Pumpa Vam ne radi efikasno, primećujete porast temperature motora na pokazivaču na kontrolnoj tabli ili aktiviranjem crvene lampice za temperaturu motora? Vreme je da nas pozovete i raspitate se za vodenu pumpu koja je adekvatna Vašem modelu automobile.Prilikom redovnog velikog servisa preporučujemo Vam zamenu ili proveru vodene pumpe kako biste bili sigurni u njenu ispravnost.

Kako sam da proverim da li je pumpa za vodu ispravna ili ne?

Mogući znaci neispravne pumpe za vodu su: vrela pumpa, piskav zvuk motora, vidljivo curenje ispod pumpe i lokve rashladne tečnosti.

Može se prepoznati i po labavim i istrošenim ležajevima.Uradite test tako što ćete isključiti motor i pokušati da pokrećete ventilator napred i nazad.Ukoliko dođe do pomeranje između ventilatora i pumpe za vodu vrlo verovatno su ležajevi izlizani i potrebno je zameniti pumpu za vodu.

Preporučujemo Vam da proverite da li je pumpa za vodu neispravna tako što ćete ostaviti auto da odstoji preko noći na čistom betonu. Ispod motora postavite komad svetlijeg kartona. Sledećeg jutra proverite karton.

Ukoliko je vlažan od rashladne tečnosti, curi u vašoj pumpi za vodu. Drugi izvori curenja tečnosti za hlađenje mogu biti cevi radijatora, grejanje cevi, zaptivke ili sam radijator. Kako biste bili sigurni odakle curi, postavite karton ispod same pumpe za vodu.

Ukoliko primećujete zelenu tečnost na kartonu, znači da na Vašem automobile curi antifriz. Veće su šanse da rashladna tečnost curi dok motor vozila radi, tako da ovo nije najbolji način za pronalaženje curenja ali pokušajte kako biste možda uočili promene.

Budite temeljni i proverite curenje i oko pumpe za vodu. Ukoliko primetite kapi vode ili mali potok, zasigurni ste da je pumpa za vodu popustila.

Veliki servis

Filteri

Filteri štite sve važne i skupe komponente poje poseduje Vaš automobil.Kako su izuzetno važni za samu funkcionalnost automobila, poželjno je menjati ih redovno.Na ovaj način motor ima čist protok vazduha koji je potreban za sagorevanje zajedno sa gorivom, čisto ulje i vazduh u kabini.

Motorna ulja

Motorno ulje predstavlja krv naših autmobila. Od kvaliteta motornog ulja korišćenog u Vašem vozilu zavisi u mnogome samo stanje motora. Uzimajući u obzir progresivni napredak automobila i novih motora, motorna ulja dobijaju sve značajniju ulogu u čuvanju motora.Redovno proveravajte  nivo motornog ulja u Vašem vozilu.Ukoliko je ulje ispod minimuma obavezno dolijte isto ulje koje je već sipano u Vaše vozilo.Vodite računa da Vam pri nivo ulja ne prelazi liniju maximuma.

U ponudi možete pronaći motorna ulja vodećih proizvođača:
 • TOTAL
 • ELF
 • CASTROL
 • GM
 • SELENIA
 • MOBIL
 • VALVOLINE
 • SHELL
 • ADECCO
 • FEBI
 • BILSTEIN
 • LIQUI MOLY
 • MANNOL
Veliki servis za sledeće modele: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot (Pežo), Renault (Reno), Seat, Škoda, Smart, Subaru, Suzuki, ToyotaVolkswagen, Volvo, Mini
Veliki servis

Kontaktirajte nas za više informacija: