Novi delovi za Vaš Suzuki!

Jeftini Suzuki delovi!

Napomena:

Sve proizvode koje ne pronađete u našoj internet prodavnici možete poručiti pozivom na broj telefona 063 77 36 990 ili popunjavanjem formulara na kraju ove stranice.

Kontaktirajte nas za više informacija:

    O Suzuki proizvođaču

    Suzuki je japanski priozvođač automobila i motocikala sa sedištem u gradu Hamamatsu. Suzuki je 2012. godine bio deveti proizvođač automobila u svetu, a četvrti u Japanu iza Tojote, Nisana i Honde sa preko 2,8 miliona proizvedenih vozila.

    Kompaniju Suzuki osnovao je Mičio Suzuki 1909. godine i u počecima bavila su se proizvodnjom boje. Godinama je kompanija uspešno poslovala, ali je Suzuki uvideo da ukoliko želi da ostane u biznisu mora da počne da razvija svoja poslovanja.

    Okrenuo se proizvodnji automobila i 1937. godine počeo je sa pravljenjem prototipa. Za razliku od Tojote koja se odlučila da kopira američke 6-cilindrične motore, Suzuki je kreirao sopstveni vodom hladjen motor sa 4-cilindra koji je imao 13 konjskih snaga. Kompanija se tokom 80-tih godina počela širiti preko okeana, zahvaljujući pre svega poslovnoj saradnji sa Dzeneral motorsom.

    (izvor: wikipedia)