O nama

Jeftini Auto Delovi se bavi ONLINE prodajom od 2015. god kako na domaćem tako i na regionalnom tržištu. Zahvaljujući profesionalnom odnosu sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju, stručnosti i iskustvu. Nakon 4.god rada, naše preduzeće izraslo je u distributera auto delova za sve modele automobila.

Kada je u pitanju prodaja auto delova , insistiramo na kvalitetu istih i veoma ljubaznoj usluzi uz garanciju na svaki kupljeni proizvod , a o uslovima garancije više saznajte na stranici GARANCIJE I REKLAMACIJE. Nastojimo da konstantnim proširenjem naše ponude kvalitetnih rezervnih delova, svojim kupcima ponudimo samo najbolje proizvode. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da asortiman auto delova u našoj ponudi raste iz dana u dan.

Naš stučni kadar, sa dugogodišnjim radnim iskustvom izaći će Vam u susret i pomoći da pronađete odgovarajući rezervni deo za Vaše vozilo. Prilikom svakodnevnog rada sa kupcima, nastojimo da im svojim stručnim i korisnim savetima omogućimo da imaju prave i korisne informacije i uvek ispravno vozilo.

Precizna usluga, koju možemo da Vam ponudimo, znači da ćete kao vlasnik određenog modela vozila, dobiti upravo deo koji Vam je potreban. Na osnovu broja motora i šasije, uz pomoć računara i adekvatnih programa dolazimo do pravih podataka, vezanih za auto delove.

Na raspolaganju su Vam sledeći brojevi telefona +381 (65) 233 01 01, +381 (63) 773 69 90, čime je izbegnuta mogućnost da nećete uspeti da nas dobijete i informišete se o auto delovima za Vaše vozilo.

Takodje nas možete kontaktirati preko facebook stranice JEFTINIAUTODELOVI ili preko instragram stranice JEFTINIAUTODELOVI , putem mail-a prodaja@jeftiniautodelovi.com

Odgovaramo na poruke i uzvraćamo pozive…